Over ons

De Vrije Ruimte om te verbinden

Volgens Roxit moet software de vrije ruimte bieden. Alle gebruikers en partijen ondersteunen. Aansluiten op hun informatiebehoeften. Altijd up-to-date zijn. Vrij om te koppelen aan elk ander systeem. Maar vooral: geschreven door mensen met kennis en ervaring in die informatieketen. Die begrijpen wat daar speelt.

Wij ontwikkelen onze softwareproducten dusdanig dat onze klanten de data hieruit met elkaar kunnen combineren, waardoor zij nuttige domein-overschrijdende informatie direct voorhanden krijgen. Het wordt dan mogelijk om alle gevolgen in beeld te krijgen, zodat u ook alle belangen kunt afwegen en daarmee bewuster kunt beslissen. Deze visie noemen wij Impact Automation.

 

 

Beslis bewust met Impact Automation

Er gebeurt veel bij overheidsinstanties; bij gemeenten, provincies, omgevingsdiensten, veiligheidsregio’s, waterschappen, netbeheerders en zelfstandige bestuursorganen. Het is één lange keten van gebeurtenissen, beslissingen en acties. In die lange keten is onderlinge afstemming vaak erg ingewikkeld, met name omdat informatie verdeeld en verspreid is over duizenden afdelingen. Onze software verbindt deze verdeelde informatie aan elkaar. Zaken worden in plaats en tijd gekoppeld en in de juiste context geplaatst, zodat men verborgen conflicten en vereiste acties in beeld heeft. Een straatevenement en werken aan een gasleiding gaat bijvoorbeeld niet samen, maar ze hebben allebei een vergunning nodig. Door deze informatie aan elkaar te koppelen, heeft men direct de gevolgen in beeld en kan men een bewuste beslissing nemen.

Alle producten van Roxit dragen bij aan Impact Automation. Gespecialiseerd software die informatie uit verschillende domeinen combineert. Generieke software die helpt om digitaal- en zaakgericht te werken. 

Vanwaar die impact?

U beheerst de verdeelde informatie. Om processen efficiënter te behandelen. Om communicatie van de overheid te verbeteren. Om besluitvorming transparanter te maken en om burgers en bedrijven daarbij te betrekken. Met respect voor privacy. Dat is Impact Automation.

Wat kunt u ermee?

Noodzakelijke verbanden en acties in kaart brengen. Onwenselijke gebeurtenissen versneld opzoeken. Waardoor u slimmer en effectiever gaat werken, onvoorziene inzichten krijgt en processen veiliger gaat uitvoeren. Waarmee u teleurstelling en vertraging voorkomt. 
 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Domeinen

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Oplossingen
   • Squit 20/20
   • Squit iBis
   • Rx.Launch
 

Ruimtelijke ordening
Oplossingen
   • Rx.Zone
   • Rx.Base

 

Enterprise Content Management
Oplossingen
   • Rx.Front
   • Rx.Enterprise
   • Besluitstraat
   • Rx.Home

Kabels en leidingen
Oplossingen
   • MOOR Platform
   • WoW Portaal

Actueel

Nieuws

Werken bij

Vacature

Top