Rx.Map

Rx.Map

Rx.Map; De suite voor al uw geografische registraties. Rx.Map is de nieuwe naam voor de C-SAM suite.

Met Rx.Map biedt Roxit een integrale suite aan voor het registreren, beheren en publiceren van alle geografisch registraties. De verschillende componenten binnen Rx.Map zijn onafhankelijk van elkaar te gebruiken maar bieden meerwaarde bij gezamenlijk gebruik. Die flexibiliteit samen met de expertise van Roxit zorgt er voor dat een grote variatie aan klanten ontzorgd wordt.

Beslis Bewust

De oplossingen van Roxit koppelen alle beschikbare data in ruimte en tijd aan elkaar. Zo heeft u de meest actuele en accurate informatie tot uw beschikking zodat u bewust kunt beslissen.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Roxit?

Neem contact op

Fuctionaliteit

Rx.Map Generiek
Creëer en beheer uw eigen geo registraties. Rx.Map Generiek helpt u om bestaande geo data en administratieve data tot een integrale geografische registratie om te vormen. Eenvoudig administratieve data koppelen aan geografische objecten draagt bij aan de integratie van geo-informatie binnen uw organisatie. Naast het creëren is Rx.Map Generiek bij uitstek geschikt voor het beheren en analyseren van uw geografische registratie.

Rx.Map beheer BGT
Beheerinstrument voor de Basisregistratie Grootschalige Topografie. Rx.Map beheer BGT is het onderdeel binnen de Rx.Map suite waarmee de Basisregistratie Grootschalige Topografie wordt opgebouwd en beheerd. De BGT kent hoge eisen als het gaat om opbouw, beheer en structuur van de verschillende objecten binnen deze basisregistratie.

Gegevens koppelen
Rx.Map beheer BGT voldoet aan deze hoge eisen en geeft u de mogelijkheid om bovenop het vastgestelde IMGEO model gegevens aan objecten te koppelen waarmee de integratie met bijvoorbeeld een Beheer Openbare Ruimte (BOR) systeem wordt versterkt.

Verticale berichtenverkeer
Rx.Map beheer BGT kent een module voor automatisch verticaal berichtenverkeer (VABV). Deze module verzorgt volledig geautomatiseerd de communicatie van en naar de landelijke voorziening BGT en ondersteunt daarmee de verticale keten. Dit maakt het beheer een stuk eenvoudiger.

Horizontale berichtenverkeer
Naast de verticale communicatie ondersteunt Rx.Map beheer BGT ook de horizontale keten op basis van het berichtenverkeer GEO-BOR en GEO-BAG. Met de ondersteuning van beide koppelvlakken is Rx.Map beheer BGT de motor die binnen uw organisatie de geometrie aan de afnemende systemen aanlevert.

Geo-registraties opbouwen, beheren en uitwisselen. Rx.Map beheer BGT helpt u om bestaande geografische en administratieve informatie tot basisregistraties om te vormen. Rx.Map beheer BGT importeert zowel data uit verschillende bronbestanden en landelijke voorzieningen. Het zet deze data om in geo-objecten. Die kunt u vervolgens eenvoudig aanpassen, beheren en analyseren; alles natuurlijk volgens de BGT IMGeo-standaard.

Zekerheid door controle
Met Rx.Map beheer BGT kunt u zelf topologische controles definiëren en uitvoeren op uw geo-objecten. Daarnaast zijn er standaard controles op dekkingspercentage (niveau 0 BGT), intersecties en overlappingen van de topologie.

Centraal beheren
Rx.Map beheer BGT slaat geo-objecten op in een database. Het ondersteunt de mutatie van attribuutwaarden, objectgrenzen en knooppunten, ook als die op locatie worden ingevoerd. De applicatie laat u de geometrie van objecten eenvoudig opvoeren en aanpassen en biedt meteen zicht op de gevolgen voor de bestaande IMGeo objectenvoorraad

Gemakkelijk data uitwisselen
Rx.Map beheer BGT helpt u om data uit te wisselen, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Bovendien kunt u de applicatie uitbreiden met uitwisselingsmodulen voor horizontaal en verticaal berichtenverkeer op basis van StUF Geo IMGeo voor het initieel aanleveren van BGT en/of IMGeo objecten aan het SVB BGT, als voor het versturen van mutaties, foutmeldingen en ontvangstbevestigingen van al eerder aangeleverde objecten.

Kenmerken
Nederlandse interface voor verschillende gebruiksniveaus
Import van SUF2 / NEN1878 brondata en meetpunten
Slimme topologische controles voor overlappende, te kleine en/of onnauwkeurig getekende vlakobjecten
Plaatsingsfunctionaliteit en objectbenoeming o.b.v. BAG
Objecten verrijken met data uit externe databases
Standaard GIS-functionaliteit voor objectpresentatie, zoals buffers, overlays en labeling
WFS- en WMS-lagen eenvoudig te raadplegen: PDOK, in- en externe WMS-ontsluiting
Oracle Locator database voor opslag, archivering, versiebeheer en historie van objecten

Uitbreidbaar
Rx.Map beheer BGT is modulair opgezet, waardoor het kan worden uitgebreid met onder andere uitwisselingsmodulen:

Geautomatiseerd berichten uitwisselen met de BGT-keten (verticaal)
Geautomatiseerd berichten uitwisselen met de BAG-applicatie (horizontaal)
Geautomatiseerd berichten uitwisselen met de BOR-applicatie (horizontaal)

Certificeringen
Rx.Map beheer BGT voldoet vanzelfsprekend aan de van toepassing zijnde certificeringstoetsen van Geonovum. Waardoor u niet alleen verzekerd bent van de juiste werking van onze software, maar dit helpt u ook om technische risico's zoals implementatiefouten, interpretatieverschillen en onduidelijkheden te reduceren.

Beslis Bewust

De oplossingen van Roxit koppelen alle beschikbare data in ruimte en tijd aan elkaar. Zo heeft u de meest actuele en accurate informatie tot uw beschikking zodat u bewust kunt beslissen.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Roxit?

Neem contact op

Meer weten over Rx.Map?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Een e-mailadres ziet er als volgt uit: jansen@provider.nl
Een telefoonnummer bestaat uit tien cijfers.

Onze oplossingen worden onder meer gebruikt door:

  • logo_elburg
  • logo_arnhem
  • logo_gouda
  • logo_middelburg
  • logo_barendrecht
  • logo_rheden
  • logo_kaag en braassem
  • logo_stede broec
Aanmelden nieuwsbrief

Domeinen

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Oplossingen
   • Squit 20/20
   • Squit iBis
   • Rx.Launch
 

Ruimtelijke ordening
Oplossingen
   • Rx.Zone
   • Rx.Base

 

Enterprise Content Management
Oplossingen
   • Rx.Front
   • Rx.Enterprise
   • Besluitstraat
   • Rx.Home

Kabels en leidingen
Oplossingen
   • MOOR Platform
   • WoW Portaal

Actueel

Nieuws

Werken bij

Vacature

Top