Rx.Zone

Rx.Zone

Vanaf 1 januari 2021 geldt in Nederland de Omgevingswet. Deze wet vervangt allerlei bestaande wetten en regels over hoe we omgaan met onze omgeving. Zoals de Wet ruimtelijke ordening. Met de nieuwe Omgevingswet worden plannen beter en sneller gerealiseerd, maar dat vraagt geheel nieuwe software. Wat betekent dit voor u als gebruiker van Dezta Plan Monitor of RoTotaal? Hoe borgt u het beheer van uw bestaande plannen én hoe bereidt u zich voor op de Omgevingswet? Roxit biedt hiervoor een eenvoudig groeipad.

Voor de ondersteuning van de Omgevingswet biedt Roxit een volledig nieuwe software suite onder de naam Rx.Base. Het beheer van uw huidige planvoorraad borgen wij tot 2029 met een geavanceerde upgrade van Dezta Plan Monitor en RoTotaal naar Rx.Zone.

Rx.Zone borgt het beheer van uw huidige en nieuwe ruimtelijke plannen

Van 2021 tot 2029 is er sprake van een overgangsfase. Uw huidige data en planvoorraad uit Dezta Plan Monitor of RoTotaal blijven behouden in de upgrade naar Rx.Zone. Hiermee blijft u deze plannen beheren zoals u gewend bent. Daarnaast werkt u met Rx.Base aan de opbouw van uw beleidsinstrumenten voor de Omgevingswet. ‘Oud en nieuw’ bestaan gedurende de overgangsfase naast elkaar zolang als dat voor uw situatie wenselijk is.

In afbeelding 1 vindt u een visuele weergave van dit proces.

 

rxzone

Afbeelding 1: Van oud naar nieuw

Beslis Bewust

De oplossingen van Roxit koppelen alle beschikbare data in ruimte en tijd aan elkaar. Zo heeft u de meest actuele en accurate informatie tot uw beschikking zodat u bewust kunt beslissen.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Roxit?

Neem contact op

Eigenschappen

Klantcontact
Functioneel


Bijna alle functies van uw huidige software vindt u terug in Rx.Zone
Zaaksysteem
Omgevingswet


Rx.Zone helpt u bij de voorbereiding op de Omgevingswet
SaaS
Archiveren


Geeft invulling aan uw archiefverplichting
 

Fuctionaliteit

Rx.Zone ontzorgt
We installeren het niet op uw eigen server, maar bieden de software als een veilige service aan vanuit ons Nederlandse datacentrum. U krijgt toegang tot Rx.Zone via uw webbrowser. U hoeft zelf niet te voorzien in technische voorzieningen en het beheer hiervan. 

Rx.Zone is altijd up-to-date
Updates zijn een standaard onderdeel van onze service. U werkt dus altijd met de meest actuele versie van de software.

Rx.Zone voelt vertrouwd
Bijna alle functies van uw huidige software vindt u terug in Rx.Zone. Zo gaat u vertrouwd te werk en mist u niets.

Rx.Zone integreert
Rx.Zone kan samenwerken met ons vergunningensysteem. Vanuit de kaart informatie over vergunningen en beleid in samenhang raadplegen.

Rx.Zone helpt u bij de voorbereiding op de Omgevingswet
Gedurende de overgangsfase werkt u aan nieuwe beleidsinstrumenten van de Omgevingswet. Om hieraan goed sturing te kunnen geven is een helder inzicht in de status en kwaliteit van uw bestaande planvoorraad essentieel. Rx.Zone biedt u dit inzicht met uitgebreide rapportages en foutcontroles. 

Wanneer u dat wenst kan Rx.Zone worden uitgebreid met een module die in Omgevingswetstijl plannen geautomatiseerd bekend maakt in de Staatscourant.

Rx.Zone helpt met archiveren
U bent wettelijk verplicht uw ruimtelijke plannen te archiveren. Binnen 20 jaar na publicatie moeten uw ontwerp- en vastgestelde plannen worden overgebracht naar een centraal archief.  Voor dit doel biedt Roxit Rx.Zone Archiveren. Vanuit Rx.Zone kunt u als beleidsmedewerker met 1 druk op de knop uw digitale plan aan Rx.Zone Archiveren aanbieden. Zo bewaart u uw plannen eenvoudig en veilig in ons gecertificeerde domeinarchief en geeft u gemakkelijk invulling aan uw archiefverplichting.

Beslis Bewust

De oplossingen van Roxit koppelen alle beschikbare data in ruimte en tijd aan elkaar. Zo heeft u de meest actuele en accurate informatie tot uw beschikking zodat u bewust kunt beslissen.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Roxit?

Neem contact op

Meer weten over Rx.Zone?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Een e-mailadres ziet er als volgt uit: jansen@provider.nl
Een telefoonnummer bestaat uit tien cijfers.

Onze oplossingen worden onder meer gebruikt door:

  • logo_bergenopzoom
  • logo_aadr
  • logo_kaag en braassem
  • logo_putten
  • logo_vlaardingen
  • logo_renkum
  • logo_elburg
  • logo_gouda
Aanmelden nieuwsbrief

Domeinen

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Oplossingen
   • Squit 20/20
   • Squit iBis
   • Rx.Launch
 

Ruimtelijke ordening
Oplossingen
   • Rx.Zone
   • Rx.Base

 

Enterprise Content Management
Oplossingen
   • Rx.Front
   • Rx.Enterprise
   • Besluitstraat
   • Rx.Home

Kabels en leidingen
Oplossingen
   • MOOR Platform
   • WoW Portaal

Actueel

Nieuws

Werken bij

Vacature

Top