Squit 20/20

Squit 20/20

De Squit 20/20 Suite van Roxit is er voor iedereen die werkt in het omgevingsdomein. De Squit 20/20 Suite bevat producten die zijn ontworpen voor alle medewerkers van gemeenten, milieudiensten, provincies, omgevingsdiensten en veiligheidsregio's, die op welke wijze dan ook betrokken zijn bij bouwprojecten, vergunningverlening, toezicht, handhaving en de ondergrond.
 
De Squit 20/20 Suite is modern, toekomst vast en vooral: fit-for-the-job. U werkt zaakgericht en borgt daarmee werkproces en archivering. Met een overzichtelijk dashboard houdt u uw opdrachtgevers op de hoogte van de stand van zaken.

De Squit 20/20 Suite ondersteunt uw organisatie volledig, optimaal en met een uitgebreid scala aan functionaliteiten.

Beslis Bewust

De oplossingen van Roxit koppelen alle beschikbare data in ruimte en tijd aan elkaar. Zo heeft u de meest actuele en accurate informatie tot uw beschikking zodat u bewust kunt beslissen.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Roxit?

Neem contact op

Eigenschappen

Zaaksysteem
Procesondersteuning


Met Procesondersteuning heeft u altijd
en overal inzicht in uw werkvoorraad
Klantcontact
Samenwerkingsruimte


U werkt eenvoudig en veilig samen,
vanuit één oplossing
SaaS
Omgevingsdossier


Een dossier voor u en uw ketenpartners:
"één bron, één waarheid"
 

Functionaliteit

Procesondersteuning
De Squit 20/20 Procesondersteuning ondersteunt de medewerkers van uw organisatie bij het uitvoeren van hun werkprocessen op basis van een zelf te beheren (standaard) zaaktype catalogus. U kunt documenten creëren en archiefwaardig opslaan of koppelen op voorzieningen die u hiervoor heeft. Vanzelfsprekend heeft u altijd en overal inzicht in uw werkvoorraad. Wat de Procesondersteuning uniek maakt is dat er een naadloze aansluiting is met vakinhoudelijke functionaliteiten. Zo krijgt u, bij het behandelen van het proces, op het juiste moment, de vakinhoudelijke functionaliteit die op dat moment nodig is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inhoudelijk toetsen in het kader van een vergunnings- en/of adviestraject.

Samenwerkingsruimte
De Samenwerkingsruimte helpt organisaties bij het organiseren van de samenwerking op vergunningaanvragen en meldingen. Het maakt het voor veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten mogelijk met al hun ketenpartners op dezelfde wijze te werken. Van iedere aanvraag of melding biedt de Samenwerkingsruimte een overzichtelijke pagina waar de belangrijkste gegevens en gebeurtenissen terug te vinden zijn. Zo ziet u over welke activiteiten de aanvraag gaat, welke bijlages er zijn meegestuurd, welke advies-documenten zijn toegevoegd en welke organisatie op welk moment advies heeft gevraagd en geleverd. Ook gebeurtenissen uit bijvoorbeeld het OLO zoals het indienen van aanvullingen worden getoond.

Omgevingsdossier
Alle relevante locaties binnen onze leefomgeving kunt u samen met uw ketenpartners geografisch vastleggen in overzichtelijke omgevingsdossiers. Denk hierbij aan alle locaties en activiteiten die een risico vormen voor onze leefomgeving, maar ook de locaties die u juist wilt beschermen. Aangezien het geografisch vastleggen van deze gegevens een basisgegeven is in de Omgevingswet, bent u met het Omgevingsdossier al goed voorgesorteerd! Toevoegingen en wijzigingen in deze omgevings-dossiers zijn “live” beschikbaar voor alle betrokken overheden, één bron, één waarheid noemen we dat. Zo heeft u altijd alle relevante informatie bij de hand: de aanvraag/melding, gegevens uit basisregistraties, de vergunning, alle toezichtbevindingen én relevante zaken.

 

Beslis Bewust

De oplossingen van Roxit koppelen alle beschikbare data in ruimte en tijd aan elkaar. Zo heeft u de meest actuele en accurate informatie tot uw beschikking zodat u bewust kunt beslissen.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Roxit?

Neem contact op

Meer weten over Squit 20/20?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Een e-mailadres ziet er als volgt uit: jansen@provider.nl
Een telefoonnummer bestaat uit tien cijfers.
Aanmelden nieuwsbrief

Domeinen

Vergunningverlening, toezicht en handhaving
Oplossingen
   • Squit 20/20
   • Squit iBis
   • Rx.Launch
 

Ruimtelijke ordening
Oplossingen
   • Rx.Zone
   • Rx.Base

 

Enterprise Content Management
Oplossingen
   • Rx.Front
   • Rx.Enterprise
   • Besluitstraat
   • Rx.Home

Kabels en leidingen
Oplossingen
   • MOOR Platform
   • WoW Portaal

Actueel

Nieuws

Werken bij

Vacature

Top