Squit XO

Aansluiten op OLO via Roxit Digikoppeling

door
Redactie

Maximale borging van kwaliteit en besparing op tijd!

Het Omgevingsloket Online (OLO) stopt met ingang van 1 december aanstaande met het bijvoegen van XML-bestanden aan de e-mailberichten.
Deze maatregel heeft gevolgen voor de organisaties die vanuit Squit XO “handmatig” koppelen met het OLO. Het proces van ontvangst, invoer, verwerking en communicatie van de aanvraag en de informatie wordt - vanaf 1 december aanstaande - nóg bewerkelijker. Dat komt doordat de XML-bestanden vanaf die datum handmatig bij het OLO opgehaald moeten worden.

Geautomatiseerde digikoppeling Roxit oplossing

Het volledig automatiseren van het proces is dé oplossing. Roxit heeft daarvoor de geautomatiseerde “Digikoppeling Squit XO - OLO” beschikbaar. Met deze oplossing worden alle “overbodige” handmatige handelingen uit het proces volledig geautomatiseerd.
U krijgt - naast een volledige ontzorging - een maximale besparing van tijd, maar óók borging van kwaliteit bij de uitvoering van het WABO-proces. Een oplossing zoals u die van Roxit mag verwachten!

Koppeling Landelijk Asbestvolgsysteem - OLO

Vanaf 1 maart 2017 moeten asbest-inventarisatiebureaus en de asbestverwijderingsbedrijven het LAVS gebruiken. Eind maart 2017 komt er een nieuwe versie van het LAVS (versie 4.1). Vanaf dat moment kunnen de (asbest)sloop-meldingen alleen nog via het OLO worden ingediend. Via een koppeling haalt het OLO de benodigde informatie uit het LAVS (bijvoorbeeld het asbestinventarisatierapport).

Het is vanaf die datum dus mogelijk om de benodigde asbestgegevens - met gebruik van de automatische koppeling - óók volledig automatisch in Squit XO te ontvangen!

Het besluit van het OLO én de koppeling van het LAVS met het OLO, is de perfecte aanleiding om ook dit deel van uw VTH-procesgang optimaal te digitaliseren en zo weer een stap binnen de “Agenda 2020” te zetten.
U slaat zo dus twee vliegen in één klap…

Handmatige koppeling? Stap dan over!

In dat geval is het voordelig om door te stappen naar onze geautomatiseerde Digikoppeling Squit XO - OLO. U kunt uw licentie voor de handmatige koppeling verruilen voor de licentie voor de geautomatiseerde Digikoppeling Squit XO. Dat betekent in de praktijk een relatief kleine meerprijs, met een groot gemak als resultaat.

Bewezen goed!
Onze automatische koppeling wordt - inmiddels al sinds 2009 - succesvol gebruikt, door méér dan 50 Squit XO - gemeenten.

Meer weten over de werking en de verschillen tussen de handmatige en geautomatiseerde digikoppeling variant? Lees dan even verder op de pagina geautomatiseerde digikoppeling OLO.

Meer weten?
Meer weten over de OLO koppeling binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met uw accountmanager of onze Sales binnendienst.