Workshop: "Digitaal Samen Werken voor Veilgiheidsregio's"

Roxit sponsor van Brandweercongres "Dromers, Doeners, Doorzetters"

door

Ook dit jaar was Roxit weer aanwezig op het Brandweercongres. Als sponsor van het Brandweercongres "Dromers, Doeners, Doorzetters" verzorgde Roxit de workshop "Digitaal Samen Werken". Hierin werden, op basis van de ervaringen met de digitale transitie bij Veiligheidsregio Hollands Midden, een aantal dilemma's voorgelegd aan de zaal.

Hendrik Jan Wolters (Hoofd Sales & Productmanagement Roxit) en Barry Woudenberg (projectleider Digitaal Werken VRHM) presenteerden dilemma's als: Kun je zaakgericht werken kopen met een nieuw systeem? en Hoofdtaken en administratie hoe vinden we de balans? en nog een aantal andere interessante afwegingen en keuzes.

Dat het vraagstuk van de "Digitale Transitie bij Veiligheidsregio's" een hot issue is bleek wel uit het enthousiasme waarmee de workshop werd ontvangen en beleefd.

Was u erbij en wilt u de informatie over Digitaal Samen Werken nog eens bekijken? Of heeft u het gemist, maar bent u geïnteresseerd in de digitale samenwerking bij veiligheidsregio's, klik dan hier voor meer informatie