Roxit Gebruikersdag 2018

door
Redactie

"Van samen werken naar samenwerken"
Komt u ook dit jaar? Op 22 maart 2018 is er weer een Gebruikersdag van Roxit, Crotec en Green Valley in "De Fabrique" te Utrecht? Tijdens deze dag geven we inzicht in onze visie op het nieuwe samenwerken en innovatie in overheidsautomatisering.

Ontmoeten, inspireren en doen

Maak kennis met collega’s, productontwikkelaars en specialisten in uw vakgebied. Test de nieuwste applicaties en functionaliteiten tijdens ‘knoppensessies’. Bezoek de bedrijvenmarkt en stel uw eigen programma samen uit inspirerende sessies en praktijkgerichte workshops.

Keynote Danny Mekić
Technologie en innovatie-expert Danny Mekić is een autoriteit op het gebied van overheidsinnovatie. Met prikkelende voorbeelden en verrassende inzichten zet hij overheidsautomatisering en innovatie in perspectief. Welke technologische, juridische en marktontwikkelingen komen de komende jaren op ons af? Welke uitdagingen dienen zich aan en wat betekent dit voor u, voor uw organisatie en uw omgeving? Laat u meenemen tijdens een inspirerende plenaire sessie waarin complexe vraagstukken helder en simpel worden behandeld.

Meld u nu aan
Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via uw persoonlijke uitnodiging voor de Gebruikersdag. Hier vindt u meer informatie over het programma en kunt u aangeven welke workshops u wilt bijwonen. Wij hopen u 22 maart persoonlijk te kunnen begroeten en zien u graag in 'De Fabrique' in Utrecht! 

Geen uitnodiging ontvangen?
Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar u wilt de Gebruikersdag wel graag bezoeken? Meld u dan hier aan.

We zien u graag!
Roxit, Crotec, Green Valley