Verhuisbericht

Roxit en Greenvalley naar nieuwe locatie in Zoetermeer!

door
Redactie

Per 7 augustus is de Roxit vestiging in Zoetermeer verhuisd naar een nieuwe locatie. Het nieuwe adres is: Louis Braillelaan 80, 2719EK Zoetermeer

Na een aantal fijne jaren hebben wij onze vertrouwde plek op de Maria Montessorielaan in Zoetermeer verlaten. Ook onze collega’s van Green Valley zijn van Delft naar het nieuwe kantoor verhuisd. Roxit en Green Valley betrekken ieder een eigen vleugel op de 5e etage. Dat geeft extra mogelijkheden om de uitwisseling van kennis en ervaring tussen Roxit en Green Valley te versterken.

Het nieuwe pand biedt onze medewerkers een stimulerende werkomgeving met een moderne, professionele en open uitstraling. Een inspirerende omgeving waar onze klanten en overige relaties graag ontvangen.

Wilt u ook ervaren hoe "de vrije ruimte" aanvoelt?
Een deel van onze klanten en relaties heeft al kennis gemaakt met ons nieuwe pand tijdens de opening op donderdag 28 sept. 2017. Wilt u ook eens ervaren hoe wij de 'vrije ruimte' hebben vormgegeven? Kom gerust eens langs en maak gelijk kennis met de mensen achter de producten en diensten van Roxit en Green Valley.