Roxit voor Adviesbureaus

Adviesbureaus

We leven in een dynamische tijd. De rol van (stedenbouwkundige) adviesbureaus verandert mee. Had enkele jaren geleden een groot deel van de gemeenten nog hun “huisadviseur” die zelf zijn koffie zette, onder invloed van crisis, aanbestedingen en de aankomende Omgevingswet is dit beeld nu heel anders. Met onze producten uit de suites Dezta en Crotec RO Totaal zijn wij u steeds van dienst geweest. En nog steeds. En dat blijven wij doen.

De Omgevingswet dient zich steeds concreter aan. Terwijl het huidige werk doorgaat, onderneemt u de eerste stappen daarheen. Informatie is het nieuwe goud, maar hoe delft u dat het beste? Voorsorteren om niet uitgerangeerd te raken is ons devies! Wat betekent Roxit hierin voor u? Wij sorteren graag samen u voor. Squit 20/20 voor Ruimte en Geo-IT biedt u deze ruimte.

Digitaal (samen)werken

Wij zorgen er voor dat we u ook in de toekomst kunnen voorzien van hulpmiddelen om samen te werken met uw klanten. Uw klanten werken toe naar “volledig digitaal”. Wij sluiten u daar op aan. U doet gewoon uw werk.
En die bergen aan informatie? We volgen het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) en andere ontwikkelingen op de voet. En daar waar nuttig en mogelijk maken wij informatie toegankelijk. U houdt ons daar in scherp.